Uw kind is op onze school van harte welkom!

Wanneer u op zoek bent naar een goede basisschool bent u uiteraard van harte welkom op de Koningin Wilhelminaschool. Tijdens een kennismakingsgesprek vertellen wij u graag van alles over onze school en ons onderwijs en kunt u al uw vragen stellen. Wij laten u de school zien en natuurlijk kunt u ook een kijkje nemen in één of meerdere groepen. Na afloop van dit gesprek krijgt u onze schoolgids mee naar huis, zodat u allerlei praktische informatie op uw gemak nog eens na kunt lezen.

Uw kind inschrijven

Vindt u de Koningin Wilhelminaschool de juiste school voor uw zoon of dochter? Dan schrijven wij uw kind graag in! Bij de inschrijving hebben wij nodig:

  • de opleidingsgegevens van de ouder(s): wat is de hoogste opleiding die u heeft gevolgd?
  • het pasje van de ziektekostenverzekering van uw kind; hiervan maken wij een kopie.
  • het paspoort van één van de ouders; ook hiervan maken wij een kopie.

Wanneer er twee ouders in het gezin zijn, hebben wij van beide ouders de opleidingsgegevens nodig en moeten ook beide ouders de inschrijving ondertekenen. Wanneer u alleen voor uw kind(eren) zorgt, volstaan uiteraard alleen uw opleidingsgegevens en handtekening.

Kom kennismaken!

U kunt altijd bij ons binnenlopen voor een kennismakingsgesprek of inschrijving. Wanneer er op dat moment niemand beschikbaar is, maken wij graag direct een afspraak met u. U kunt ook vooraf telefonisch of via de mail een afspraak met ons maken. Dan weet u zeker dat wij op uw komst rekenen en uitgebreid de tijd voor u kunnen nemen!

Sibel Taslicukur
Tel: 010-2130296