Skip to content

Het schoolkamp, zo was het.

Van 11 t/m 13 april gingen met de groepen 5 t/m 8 op schoolkamp. Op woensdag 11 april vertrokken we rond klokslag 9 uur met de bus richting Sint-Michielsgestel. Na een gezellige busreis kwamen we tegen half 11 bij het kamphuis, De Zonnewende. De kinderen waren dol enthousiast en stonden te trappelen om de bus uit te vliegen om het kampterrein te gaan verkennen. Maar eerst moesten ze de bus nog uitladen, hun spullen op hun kamers brengen en hun bed opmaken…

Het thema van het schoolkamp

Nadat de kinderen hadden gedaan wat ze moesten doen, kwam iedereen naar het plein voor het kamphuis. Hier werden enkele afspraken gemaakt, maar belangrijker nog het thema van het kamp werd onthuld. De kinderen luisterden aandacht naar wat komen ging. Een ding was snel duidelijk, het schoolkamp zou een groot feest worden. Het thema van het schoolkamp was namelijk: FEESTEN! Tijdens dit schoolkamp kwamen de verschillende feesten voorbij die wij gedurende het jaar ook vieren. Zo hebben wij op gedurende dit schoolkamp onder andere de volgende feesten gevierd:

– Pasen
– Koningsdag
– Kerst
– Oud & Nieuw

Wil je zien hoe dit er allemaal uit zag. Kijk dan op onze Facebook pagina voor alle foto’s. Je zult dan zien hoeveel de kinderen genoten hebben van het schoolkamp. Het plezier straalde van hun koppies af. Foto’s zeggen meer dan duizend woorden. Ga via de link op deze site naar onze Facebook site en like ons.

Back To Top