Skip to content

De Koningin Wilhelminaschool op zijn sportiefst tijdens de Koningsspelen

Op vrijdag 20 april waren de Koningsspelen op de Koningin Wilhelminaschool. Alle kinderen van de groepen 1 t/m 8 deden hier aan mee. Het was een groot sportfeest waar alle kinderen heel enthousiast aan mee deden.

De Koningslunch
Voordat de kinderen begonnen met de Koningsspelen, kregen ze eerst een heerlijke Koningslunch. Ze hoefden dan ook geen eten en drinken van thuis mee te nemen. Aangezien wij een Lekker Fit school zijn, was het ook nog eens een zeer gezonde lunch. De lunch bestond uit: bruine boterhammen, smeerkaas, jam, appelstroop, rijstwafels, appels, komkommers, snoeptomaatjes en melk. Kinderen hebben hier lekker van kunnen eten. Door de energie boost van het eten konden ze vol van energie hun sportieve talenten gaan tonen tijdens Koningsspelen zelf.

De Koningsspelen
Er waren verschillende activiteiten die de kinderen met hun groepje langs gingen. In elk groepje zaten kinderen van alle verschillende klassen. Het was erg leuk om te zien hoe de oudere kinderen van de groepen 7 en 8 de zorg droegen over de jongere kinderen in het groepje. Ondanks het warme weer bleven de kinderen volle bak gaan bij alle onderdelen. Omdat de kinderen zich zo sportief en goed gedragen hadden, werden ze op het eind allemaal getrakteerd op een waterijsje. Wil je een goed beeld hebben van hoe dit alles eruit zag ga dan naar onze Facebook pagina en like onze foto’s.

De hulpouders
Zonder hulpouders geen Koningsspelen. Wij zijn als school erg blij met de inzet van de ouders die ons geholpen hebben op deze dag. Zonder hen wordt het een stuk moeilijker om dit soort activiteiten te organiseren. Hopelijk kunnen we in de toekomst nog eens een beroep op jullie doen. Als u er nu niet bij was, maar in de toekomst wel graag wil helpen bij activiteiten die de school organiseert geef je dan op als hulpouder. Alle hulp kunnen we goed gebruiken en vele handen maakt ligt werk. Je kunt je opgeven bij Liselotte of je kunt het doorgeven aan de groepsleerkracht.

Back To Top