Skip to content

Hoog en bijzonder bezoek op de KWS

Het kabinet heeft voor de komende twee jaar geld vrijgemaakt voor basisscholen om de achterstanden in coronatijd weg te poetsen. Demissionair ministier Arie Slob bezocht 13 september 2021 onze school. Na een warm ontvangst in het speellokaal met de gehele school, ging de minister in gesprek met de leerlingenraad.

De leerlingenraad spreekt namens alle leerlingen van de school. Veelvoorkomende onderwerpen waar een leerlingenraad zich mee bezighoudt betreffen bijvoorbeeld buitenschoolse activiteiten , het (mee)organiseren van een evenement op school en deelname in diverse commissies. Daarnaast is de leerlingenraad bevoegd om ongevraagd advies uit te brengen aan de medezeggenschapsraad met name over zaken die de leerlingen direct aangaan.

Minister Arie Slob bezoekt enkele scholen om te kijken hoe scholen het het extra geld, voor (mogelijke) achterstanden van kinderen in coronatijd, besteden. Onze school heeft hierdoor middelen voor scholing en onderwijsassistenten kunnen aannemen.

Voor het volledige artikel in het Algemeen Dagblad: https://digitalekrant.ad.nl/algemeendagblad/26136/article/1445245/39/1/render/?token=07ec1bba1a45974da28a8f46cf5255c6&vl_platform=ios&vl_app_id=be.persgroep.algemeendagblad&vl_app_version=5.0.3

Back To Top